O nás Partneři Kerio Technologies s.r.o.

Kerio Technologies s.r.o.

Kerio Control představuje nejnovější výsledek vývoje řady produktů k zabezpečení brány. Toto nové softwarové zařízení a serverové řešení UTM, které vychází z 13 let zkušeností s vývojem produktu Kerio WinRoute Firewall, umožňuje správcům sítí zajistit úplné zabezpečení sítě a poskytuje jim nepřeberné množství nástrojů k řízení přístupu uživatelů a optimalizaci výkonu. Kerio Control s integrovaným modulem IDS/IPS umožňuje komplexní správu zabezpečení proti rychle se vyvíjejícím bezpečnostním hrozbám.

Kerio Connect je komplexní komunikační řešení s groupwarovými vlastnostmi pro malé a středně velké organizace. Nabízí moderní funkce pro e-mail, kalendář a spolupracuje s několika groupwarovými klienty - Microsoft Outlook, Entourage, Apple Mail, Address Book, iCal a mobilními zařízeními.

Kerio WebMail, součást produktu Kerio Connect, umožňuje přístup k veškerým groupwarovým funkcím prostřednictvím běžných WWW prohlížečů. Kerio Connect poskytuje integrovaný antivirový program, výkonný antispam, vestavěné archivační funkce, automatickou zálohou a je skvělou volbou pro malé a středně velké organizace.

Mezi nové vlastnosti Kerio Connect patří:
Distribuovaná doména – organizace s více pobočkami mohou používat poštu, zdroje a kalendáře v jedné doméně;
Plná webová správa – rychlý a bezpečný přístup ke konfiguraci serveru prostřednictvím běžného WWW prohlížeče;
CardDAV – snadná synchronizace v aplikaci Address Book na systému Mac OS X Snow Leopard;
Podpora nových mobilních zařízení – zahrnuje Palm Pre, Nexus, Droid, G2, HTC Hero a další.

Kerio Connect je skvělá volba mobilní e-mailové komunikace s groupwarovými vlastnostmi pro malé a středně velké organizace.
Podporuje protokol Exchange ActiveSync umožňující bezdrátovou synchronizaci dat, okamžité doručování zpráv (push email) a možnost vzdáleného vymazání zařízení (remote wipe) na většině běžných smartphonů a mobilních operačních systémů, včetně Apple iPhone, telefonů se systémem Windows Mobile, telefonů Nokia sérií E a N a nejnovějších telefonů se systémy WebOS a Android 2.0. Synchronizace s telefony BlackBerry je podporována prostřednictvím aplikací AstraSync nebo NotifySync for Kerio Connect.

Ještě vyšší flexibilitu nabízí Kerio Connect ve formě virtuálního zařízení pro VMware nebo Parallels. Virtualizace umožňuje malým a středním firmám použít pouze jeden výkonný server, což zaručuje vyšší stabilitu a zároveň snižuje náklady na hardware i energii.


Certifikace:

Kontakt

Aftertime, s.r.o.
Hradišťská 1132
Staré Město, 686 03

Telefon: +420 602 121 783
e-mail: obchod@aftertime.cz

NON-STOP SERVIS
Telefon: +420 602 778 174